Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pojďme žít zdravě v České Lípě

Bubeníková Lucie

asistentka vedoucí odboru zdravotnictví

  • 14. 05. 2015 08:57
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Již třetím rokem se uskuteční akce  Pojďme žít zdravě pod názvem "Den zdraví ve Zdravém Městě". Akce se koná ve středu 20. května 2015 v KD Crystal - Česká Lípa pod záštitou Mgr. Petra Tulpy, člena rady kraje, řízení rezortu zdravotnictví, RNDr. Víta Příkaského, člena rady kraje, řízení rezortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova a Mgr. Romany Žatecké, starostky města Česká Lípa.

Pro účastníky je v letošním roce připraven následující program:

  •  "Správný pohyb nebolí" - nabídka pohybových aktivit pro všechny věkové kategorie ( základní protahovací cviky pro svalové skupiny zad, horních i dolních končetin, dechová cvičení, cviky s prvky jógy od zkušených fyzioterapeutek z oddělení léčebné rehabilitace), Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, a.s.
  • "Nemocniční lékárna a její nabídka je pro všechny občany města" - široký sortiment své nabídky představí odborný personál nemocniční lékárny, pro který je samozřejmostí profesionální přístup ke svým klientům
  • "Víte, co vám prospívá a co škodí ?" - nabídka měření vybraných ukazatelů zdravotního stavu ( množství tuku v těle, síla stisku ruky), informace o zdravém životním stylu, negativním vlivu nikotinu na lidský organismus, konzultace s odborníky přímo na místě

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky