Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výjezdová základna ZZS LK v České Lípě se přestěhuje do vhodnějších prostor

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 15. 07. 2015 12:31
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Rada Libereckého kraje schválila investiční záměr Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje (ZZS LK) rekonstrukce výjezdové základny v České Lípě. Základna zůstane v areálu nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, avšak přestěhuje se do vhodnějších prostor.

Youtube video

Výjezdová základna v České Lípě je umístěná v nevyhovujícím montovaném objektu v areálu Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa. Provoz tohoto objektu je hodnocen jako mimořádně energeticky nehospodárný. Vedení Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa proto nabídlo záchranné službě budovu bývalé autodopravy a garáží k rekonstrukci. Další výhodou nové základny záchranářů bude dostupnější a rychlejší výjezd z areálu českolipské nemocnice do Staré Lípy. Celou rekonstrukci bude financovat ZZS LK ze svých prostředků,“ upřesnil Petr Tulpa.

Předběžně odhadnutá výše investičních nákladů je cca 7 milionů korun. Nyní bude následovat vypracování dokumentace pro provedení stavby, příprava rozpočtu a následně příprava veřejné zakázky. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky