Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vodorovné značení na velkém parkovišti pod českolipskou nemocnicí je hotové

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 16. 06. 2015 15:58
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Českolipská nemocnice vyšla vstříc potřebám svých klientů a ve spolupráci s dodavatelem zvládla vyznačit vodorovné dopravní značení  na velkém parkovišti pod nemocnicí ve zkráceném termínu. 

„Obnovení vodorovného značení na velkém parkovišti pod nemocnicí bylo zcela nezbytné, i za cenu krátkodobého omezení provozu a s tím souvisejících komplikací,“ uvedl technický a provozní ředitel nemocnice Ivan Garaj. „Návštěvníkům se za tyto komplikace velmi omlouváme a jsme rádi, že se nám podařilo jejich dobu významně zkrátit.“

Příznivé počasí, které je pro tuto práci nutné, umožnilo malovat pruhy na asfalt již dnes, v úterý 16. 6. a od středy 17. 6. zde bude možné opět parkovat. Bez zmatků, blokování výjezdu a kolizí. Na přehledně vyznačených místech pro osobní automobily.

 

TZ NsP Česká Lípa

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky