Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V Krajské nemocnici Liberec otevřeli Informační centrum a dobročinný obchůdek Dobromysl

Mgr. Langer Jiří

  • 25. 07. 2014 12:30
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Krajská nemocnice Liberec a.s. otevřela nový dobročinný obchůdek, v němž je možné zakoupit nebo jen prohlédnout různé dárkové předměty.

Téměř veškerý sortiment tvoří výrobky pacientů vzniknuvší během aktivit na oddělení. V policích nalezneme např. keramiku, pletené ošatky z pedigu, netradiční šperky, ozdobná přáníčka či voňavé sáčky.

„Zákazník svým nákupem přispívá na tuto rukodělnou nemocniční tvorbu a stává se tak naší dobrodincem. K dobročinnému charakteru obchůdku přispívá i skutečnost, že náš prodavač prodělal těžký úraz na motorce a obchůdek mu je pomocníkem při návratu do běžného života,“ uvedl Tomáš Hendrych ze spolku Dobromysl – Dobrovolnické centrum Krajské nemocnice Liberec, a. s., s tím, že motto obchůdku zní: „Dobro je v našich rukách“.

Příjemné prostředí pro zákazníky se podle něj snaží zajistit s pomocí našich dobrovolníků, kteří pomáhají uklízet a zdobit bezprostřední okolí.

„Vedle prodeje nabízíme též informace pro bloudící návštěvníky nemocnice a pro zájemce o dobrovolnictví v nemocnici,“ doplnil.

A kde se obchůdek nachází a kdy je otevřen? Najdete ho hned vedle vchodu do pavilonu interních oborů (budova B) v suterénu S2 a nakupovat můžete ve všední dny od 9.00 do 13.00.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky