Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radní pro zdravotnictví navštíví nemocnici v Tanvaldu

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 22. 07. 2015 15:59
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Další z nemocnic v Libereckém kraji navštíví v tomto týdnu radní pro zdravotnictví Petr Tulpa. V pátek 24. července zavítá do Nemocnice v Tanvaldu, která je již devátou v pořadí, jíž si od převzetí funkce radního pro zdravotnictví osobně prohlédne. 

Nemocnice Tanvald s.r.o. je soukromé zdravotnické zařízení s majetkovou účastí Města Tanvaldu, kde poskytují převážně následnou péči, a to včetně následné intenzivní péče. Tuto následnou péči poskytují jako jediní v kraji. V Tanvaldu je ale i částečně akutní péče pro spádovou oblast mikroregionu Tanvaldsko.

V rámci seznamovacích návštěv již od března letošního roku radní Petr Tulpa navštívil Krajskou nemocnici Liberec, Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, Léčebnu respiračních nemocí Cvikov, Nemocnici Jablonec n. N., Nemocnici v Semilech, Nemocnici Frýdlant, Masarykovu městskou nemocnice Jilemnice, Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie ve Vysokém nad Jizerou. Čeká jej zmíněná nemocnice v Tanvaldu, dále Turnov a Nemocnice následné péče v Lomnici nad Popelkou.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky