Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Edukativní přednáška SENIOR BEZ NEHOD ukáže, jak se chovat v silničním provozu

Mgr. Andrea Fulková

vedoucí oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 13. 06. 2019 00:00
  • Rozvoj
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Divadelní scénky na téma bezpečnost seniorů na silnicích v roli řidičů, spolujezdců, vlivu nemocí či medikamentů na výkon řidiče budou spojené s odborným výkladem a audiovizuální prezentací.  Řeč bude i o tom, jak se správně chovat jako chodec, cyklista nebo jak správně cestovat autobusem či tramvají. To vše nevšední - interaktivní, velmi přístupnou a zábavnou formou.

Akce je určena především pro občany seniorského věku, uskuteční se v úterý 18. 6. 2019 od 17:00 hodin v Kulturním centru Vratislavice 101010, Nad Školou 1675, Liberec 30.

Akce se koná pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky, náměstka hejtmana, řízení rezortu zdravotnictví a Ing. Radky Loučkové Kotasové, členky rady kraje, řízení rezortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a územního plánování zve odbor zdravotnictví KÚ LK v těsné spolupráci s odborem hospodářského a regionálního rozvoje.

  • Senior bez nehod (.pdf)
    1 MB
    13. 06. 2019 15:38

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky